Ένας Τέλειος Γάμος στην Αθήνα

Συμβουλές Για Έναν Τέλειο Γάμο στην Αθήνα
Πολλά ζευγάρια, προτού αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους στην Αθήνα, έχουν αποκλείσει άλλους προορισμούς, «θεωρητικά» ιδανικούς. Τέτοιοι συνήθως είναι νησιά των Κυκλάδων ή του Σαρωνικού που λόγο κόστους και δυσκολίας μεταφοράς τελικά δεν επιλέγονται.

Είχατε λοιπόν ονειρευτεί το Γάμο σας σε κάποιο νησί και δεν τα καταφέρατε;  Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε! Το ότι δεν μπορείτε να κάνετε έναν εξίσου επιτυχημένο γάμο στην Αθήνα, είναι μύθος!

Φυσικά και μπορείτε!!! Εάν λάβετε υπόψιν σας τις παρακάτω προϋποθέσεις και πάνω απ όλα την διάθεσή σας την ημέρα του γάμου!

Wedding Location in AthensΤην Τοποθεσία του Γάμου
Πολύ σημαντικό για κάθε γάμο είναι η εκκλησία και η τοποθεσία που επιλέγετε. Ο χώρος είναι σημαντικός διότι επηρεάζει άμεσα την ενέργεια τόσο τη δική σας, όσο και των καλεσμένων σας. Ουσιαστικά επιλέγοντας μια όμορφη και ιδιαίτερη εκκλησία Αθήνα να φιλοξενήσετε τους καλεσμένους σας, τους προσφέρεται μια ακόμα πιο όμορφη εμπειρία που θα έχουν να θυμούνται!

Την Ημερομηνία του Γάμου
Κρύο ή ζέστη; Σίγουρα τους καλοκαιρινούς μήνες οι επιλογές είναι περισσότερες και η καλοκαιρία σημαντικός παράγοντας της διάθεσής μας. Εάν σκέφτεστε λοιπόν να κάνετε το γάμο σας καλοκαίρι στην Αθήνα είναι καλύτερα να προσανατολιστείτε σε κάποιο από τα όμορφα παραθαλάσσια ξωκλήσια. Θααποφύγετε την ζέστη του κέντρου και επίσης θα συμβάλει στην καλύτερη διάθεση και εμπειρία των καλεσμένων σας. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν το εύκολο παρκινγκ ώστε να μην ταλαιπωρηθεί κανείς. Τα θετικά του χειμώνα είναι οι καλύτερες τιμές που μπορείτε να πετύχετε καθώς γίνονται λιγότεροι γάμοι και φυσικά οι καλύτερες υπηρεσίες!

wedding in athensΤην Ώρα του Γάμου
Αφού επιλέξετε την εκκλησία, δεύτερο πιο σημαντικό είναι η ώρα του Γάμου. Το λάθος που κάνουν τα περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα σχετικά με την ώρα του γάμου, είναι ότι η τελετή πραγματοποιείται σχετικά αργά. Κατά την ολοκλήρωση της τελετής συνήθως βραδιάζει και δυσκολεύει το ζευγάρι, τους καλεσμένους και φυσικά δεν έχετε τις φωτογραφίες που θα θέλατε. Το φυσικό περιβάλλον της εκκλησίας που επιλέξατε δεν γίνεται να αποτυπωθεί μετά τη δύση του ηλίου, οπότε η εμπειρία που θέλετε να προσφέρεται στους καλεσμένους σας σε σχέση με την τοποθεσία του γάμου… Ακυρώνεται. Καλό λοιπόν είναι να έχετε χρόνο να απολαύσετε την ομορφιά του χώρου ακόμα και μετά το γάμο.

Την Φωτογράφιση μετά το Γάμο
Φροντίστε να φωτογραφηθείτε αμέσως μετά το γάμο! Εάν αυτό είναι εφικτό, τότε το day after (φωτογράφιση επόμενης ημέρας) είναι περιττό. Η ημέρα του γάμου είναι γεμάτη ενέργεια και συναισθήματα που αποτυπώνονται πάντα στις φωτογραφίες! Γιατί να ταλαιπωρηθείτε, να ξαναντύνεστε και να ποζάρετε εάν μπορείτε να κάνετε την φωτογράφιση την ίδια ημέρα και να είναι και πραγματική! Η Αθήνα έχει πολύ όμορφες γωνιές για φωτογράφιση σε κάθε περιοχή. Ο καλός και ευρηματικόςφωτογράφος γάμου, τις παρατηρεί και κάνει το καλύτερο σε οποιοδήποτε μέρος βρεθεί. Επίσης σημαντικό είναι να μην επιλέξετε φωτογράφο βάση της καλλιτεχνικής φωτογράφισης που οι περισσότεροι δείχνουν.Ζητήστε να δείτε ολοκληρωμένες δουλειές του. Δείτε πως κινείται και τι τραβάει σε όλη τη διάρκεια του γάμου, από την προετοιμασία μέχρι το τέλος.

Το Τραπέζι του Γάμου
Πλήθος κτημάτων, catering και εστιατορίων είναι πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν σε όλη την Αθήνα. Η έρευνα αγοράς και η επιλογή είναι δική σας. Θεωρώ πως είναι προσωπική υπόθεση κάθε ζευγαριού καιεξαρτάται από το budget, τις υποχρεώσεις και τι θέλετε να θυμάστε. Σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε να μην απέχει πολύ από το χώρο της εκκλησίας ώστε να μην ταλαιπωρήσετε τους καλεσμένους.

wedding party in athensΤο Πάρτι του Γάμου.
Ο Γάμος είναι ένα πάρτι! Μην πέσετε με τα μούτρα στο φαγητό αφού στο τέλος το ποτό και η μουσική είναι αυτά που δίνουν το κέφι σε κάθε γάμο! Το party προσφέρει τις ομορφότερες στιγμές και τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες! Φροντίστε να έχετε κοντά σας ανθρώπους που θα διασκεδάσουν, θα χορέψουν, θα πιουν και θα τα σπάσουν και φυσικά μαζί με αυτούς και εσείς!
πηγή:aeginaphotographer.com

Σχόλια